En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

ungstyvmammas bloggis

Söndag: S var tvungen att köra iväg en halvtimme och X ringer direkt och påstr att han ska åka och hämta henne 2,5 timmes bilfärd därifrån, så jagupptäckte gansk snabbt att det var lögn:P

Måndag: Första dagen i skolan:) Har världens underaraste klass:P Träffar även ngra av S's kompisar på väg hem från tåget som berättade lite saker. X påstår sig vara gravid med S's barn, har ingen aning om det är sannt eller inte, men jag misstänker att det inte är det:P

Tisdag-Torsdag: Inte mycket händer, ganska lugnt och skönt:)

Fredag: Är hemma hos min mor och far just nu, D ska komma till oss ikväll, hoppas på att inget speciellt händer och att hlgen blir bra:)

Ha det bra
IP

Skrivet av ungstyvmamma, 2008-09-05

Visa hela (0 kommentarer)

Måndag: Telefonen ringer i ett och det är bara X som ringer så jag stänger av den. När jag startar den igen har jag 79 missade samtal, så jag stänger av den igen innan hon hinner börja ringa igen.

Tisdag: Startar telefonen på morgonen och det första jag får är ett sms från X "Snälla, jag har bevis kan du inte bara komma hit snabbt idag, det tar 10 min" Och S visar att han fått exaktsamma sms från henne.

Onsdag: Dagen är väldigt lugn, X ringer et par gånger, men ville inte så mycket. Även B ringer och behöver hjälp med att lägga ut annonser på blocket. Förstår mig inte på henne i söndags stodhon och skriker på S att dra åt helvete och lämna henne och D ifred och idag vill hon har hans hjälp.

Torsdag: Vi får reda på att B äter antidepressiva medel och går till en terapeut(stavning?) S blir förbannad för han tycker inte hon ska ha D när hon tydligen mår dåligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, vi vet ju iallafall att hon aldrig skulle...

Skrivet av ungstyvmamma, 2008-08-30

Visa hela (0 kommentarer)

Måndag-Onsdag: Det händer inte så mycket, S är iväg och jobbar var kväll/natt och är hemma med mig på dagarna:) Allting är frid och fröjd.

Torsdag: S förljer med B och hämtar D på dagis:) Sen var han även tvungen att åka och lämna medicin till B eftersom D är sjuk.

Fredag: S får en massa jobbiga samtal hela dagen från X. S Åker för att hämta D. Och X ringer till B och säger att hon och S ska ha sex ikväll, så B vägrar lämna ut D till S. Samtidigt ringer X till mig och säger att S har varit otrogen och sovit hos henne flera nätter i rad. S är hos B i nästan en timme och försöker få hämta D men B vägrar lämna henne till honom:/ S kommer hem utan D, vi disskuterar vad vi har fått höra av X.

Lördag: S får hämta D idag och kommer hem med henne vid 11 utan att hon ens fått äta frukost. D mår även lite dåligt och äter inte riktigt som hon ska.

Söndag: S mår riktigt dåligt så jag får fixa så att D får mat medans S's värktabletter börjar...

Skrivet av ungstyvmamma, 2008-08-25

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är 18 år och bor med min sambo S som är 20 han har en dotter D som är 2 och ett halvt år. Biomamman B och en av min sambos andra ex X är ett stort problem i vår vardag just nu och gör allt för att förstöra.

Just nu har jag och S inget internet och fram tills vi får det igen kommer jag åka hem till mina föräldrar en gång i veckan och uppdatera denna bloggen.

Ha det bra:)
IP

Skrivet av ungstyvmamma, 2008-08-25

Visa hela (0 kommentarer)