En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
uteliggarn

SUP SVÄLJJ

vodka cigarr snus och bärnnvin

jag mår inte bra idag. Idag satt jag på bustatioom i skaraa och matade ändeerna.. sen när bussarna kom så flög dom ifråbn mig. nu ska jag krypa ner bland bananskal och tidningar. Brännvinet ochså!

Skrivet av uteliggarn, 2007-03-22

Visa hela (0 kommentarer)

jag blev så sur när kalle kom på det före mig, ;'((,..... Kan någon tröösta mig med en flaskavin? Jag mår pytta. Nu ska jag slicka rent en katttQ! suoop

Skrivet av uteliggarn, 2007-02-24

Visa hela (0 kommentarer)

Det var så äckligt men vad hade jag för val? Jag tvättade mig samtidigt och trodde jag funnit en tvål men i verkligheten var det en BAJSKORV! Min lycka förvandlade bajskorven tille n tvål så jag gned och gned. nu väntar flaskan på miig.

Skrivet av uteliggarn, 2007-02-18

Visa hela (0 kommentarer)

Datorkartongen värmde jätte mycket nästan som det var el i kartongen. Jaa i morses så blev min frukost lite brännvin! Jättegott. Jag tog även lite löv som jag knaprade i mig.. Jag mötte torgiiis klockan 9. Vi tog en sup och la oss och pratade massor av gamla minnen ifrån sågbruket med alla gubba däe inne.... Nu känner hjag hur mitt huvud börjar snurra myckdet efter knarket.. Var så jäla gott! Nu jamar en fågel dags att smälla tilld deeen.. Suuup!

Skrivet av uteliggarn, 2007-02-16

Visa hela (0 kommentarer)

DET VAR LJUVLIGT FÖR DEN HADE PRECIS KISSAT OH BAJSAT SÅ JAG SLICKADE UPP RESTERNA MED LITE BRÄNNVIN. DET GJORDE SUSEN!! NU TÄNKER JAG RUNKA MED PAMELA ANDERSSON I PORRTIDNING. MASSA UNGA TJEJOR FÅR GÄRNA RINGA MIG SÅ VI KAN HA TREVLIGT I TELEFONEN!

Skrivet av uteliggarn, 2007-02-12

Visa hela (0 kommentarer)