En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

fannys blogg

läs detta! elina & fanny pawwö

vi ska trycka ner dom till marken, få dom att förstå. jäkla idioter. mansgrisar. ni får inte bahandla oss såhär, snart är det slut. en chans till sen e de stopp.
va vill du se den där tjejens bröst i cam för? jäkla unge! o hur mycke ska du egentligen visa för henne? o varför skriver du sms me andra tjejer o varför har inte ja tillgång till din mobil o varför blir du så kaxig o elak mot mej när du e med ted o andra "coolingar". fuck off and die!

jag älskar dej, jag kan inte lämna dej. hjälp mej! vad ska jag göra? jag är fast i en dynga, jag kommer inte loss! jag har klamrat mej fast, kan inte släppa taget! HJÄLP mej någon, snälla. hur lämnar man nån man älskar så man kan dö för den? ja älskar honom, kan inte glömma, kan inte va utan han - vatt me han hela sommaren nu, nu ska ja resa bort. kommer va ifrån han i 2,5 veckor. gråter mej till sömns. hjälp mej. jag älskar honom. och tänk om han gör saker emd andra nu när jag är borta? jag får ingen ro. jag bara gråter. jag är en gråtmaskin - kan tårar ta slut?

den jäkla tjejen skrev:
vill du se mina bröst i cam?

min falska och onda älskling svarade:
alltid

den jäkla tjejen skrev:
vad gör du nu då?

min falska och onda älskling svarade:
inget typ, har du cam? fast hinner inte nu, min tjej kommer snart. men en annan gång?? =)

den jäkla tjejen skrev:
har du cam då?

min falska och onda älskling svarade:
ja det har ja väl. men ja kan ju adda dig??

sen fick han horans msn. och gb:sen har han raderat så att jag inte ska se, men ja e snabbare än va han tror. ja genomskådar honom. jag är bäst och jag är så jäkla mäktig och han är inte värd mej för han är en skit för tillfället. går han alltid såhär bak ryggen?
och en sak... varför nämnde han mej? 'min tjej kommer snart'. jag fattar ingenting?!

jag älskar honom. men det gör så ont. alltid denna oro, den jagar mej. jag kommer inte ifrån den. han finns i mina tankar dygnet runt 'vad gör han nu?' 'och nu???'.
han flörtade med en tjej rakt framför mej, han kastade is på henne o spana in henne o knuffades tetsamt med henne och hon gillar honom. jag såg det. dom gav varandra såna blickar. dom tittade på varann hela tiden. och när han skulle bjuda på godis frågade han henne först, mej höll han på att glömma, som om han tänkte; "justdeja jag har en flickvän", sen frågade han mej nån minut senare. jag sa nej. jag ville inte ha, jag mådde illa. ville kräkas. ville hem. men sen skriver han samtidigt dessa gulliga sms yill mej. alla säger att åhh vad fina sms, jag har aldrig fått såna sms. och mamma säger att hon ser på honom att han älskar mej som fan. jag tror nästan jag VET att han älskar mej, men varför gör han då såhär? är det acceptabelt?

Jag HAR försökt prata med honom, har sagt att det är såhär att du måste välja mellan alla dina flörtar och mej, jag tänker verkligen inte dela dej med någon annan isåfall är det slut. vad får jag till svar? jo, "men jag gör ingenting med någon annan! jag förstår inte vad du tror om mej". hans mamma säger att han alltid går att lita på, att jag inte behöver vara så osäker. men ändå är jag det. så jäkla paranoid är jag också. men jag älskar honom. och han får inte behandla mej såhär, jag är inte paranoid utan anledning liksom. jag säger bara en sak; HJÄLP mej! jag behöver hjälp, vet inte vart jag ska ta vägen, vad ska jag göra? vilket håll ska jag välja? hur ska jag gå vidare, utan att dö? jag klarar mej ju inte utan honom. JAG ÄLSKAR HONOM...

...mer än någonsin

Skrivet av vilija, 2006-07-21 01:39

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.