En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

fannys blogg

... jag saknar dej så.

håll om mej. NU! och föralltid. Älska mej, visa det. Kyss mej varje sekund. Jag vill ha dej, vill ha dej här och nu. Står inte ut längre. Jag bara gråter. Jag saknar dej. Nu fyller jag år, kan du inte höra av dej? jag är paranoid. men jag älskar dej. jag ÄLSKAR dej. fast jag hatar dej. jag hatar dej jättemycket. du är en skit. men ändå är du det enda jag tänker på. håll om mej, NU.

Skrivet av vilija, 2006-07-23

Visa hela (0 kommentarer)

I just can't get you out of my mind.
igårkväll grät jag konstant i 4 timmar. somnade halv 5. jag saknar dej. kan inte vara utan dej en sakund. okej fanny, 347 timmar kvar bara - du kan klara dej (NEJ).
Jag räknade ut en hel massa igår. Hur många timmar vi kommer vara ifrån varann totalt, hur många timmar vi kommer vara ifrån varann om man plockar bort sovtiden (den lindriga tiden), hur många minuter och hur många dygn och sekunder och hela köret.
Tidsfördriv...

Va i eslöv idag med sara, vi kollade på 'Hide & Seek' den e faktiskt obehagligt psykläskig. Sen kom Anna till oss och lagade mat åt oss, köttfärssås o makaroner. notera: sara äter makaroner med SOCKER! Sen pratade vi kärleksproblem och annat tjejsnack i några timmar o sen hyrde ja o sara en film, 'the perfect man' med Hilary Duff. Den var faktiskt ganska bra, fin faktiskt. Dom sa en himla massa kloka saker angående kärlek som jag tog till mej. Den är faktiskt sevärd, rolig var den med.

Skulle ha gjort tårtor idag...

Skrivet av vilija, 2006-07-21

Visa hela (0 kommentarer)

vi ska trycka ner dom till marken, få dom att förstå. jäkla idioter. mansgrisar. ni får inte bahandla oss såhär, snart är det slut. en chans till sen e de stopp.
va vill du se den där tjejens bröst i cam för? jäkla unge! o hur mycke ska du egentligen visa för henne? o varför skriver du sms me andra tjejer o varför har inte ja tillgång till din mobil o varför blir du så kaxig o elak mot mej när du e med ted o andra "coolingar". fuck off and die!

jag älskar dej, jag kan inte lämna dej. hjälp mej! vad ska jag göra? jag är fast i en dynga, jag kommer inte loss! jag har klamrat mej fast, kan inte släppa taget! HJÄLP mej någon, snälla. hur lämnar man nån man älskar så man kan dö för den? ja älskar honom, kan inte glömma, kan inte va utan han - vatt me han hela sommaren nu, nu ska ja resa bort. kommer va ifrån han i 2,5 veckor. gråter mej till sömns. hjälp mej. jag älskar honom. och tänk om han gör saker emd andra nu när jag är borta? jag får ingen ro. jag bara...

Skrivet av vilija, 2006-07-21

Visa hela (0 kommentarer)

Varit där i en vecka nu, med älsklingen.
Första dagen var himla mysig (jag kan inte leva utan dej)
Andra dagen var också himla mysig (jag klarar mej inte utan dej)
Tredje dagen var halvdan (jaja, vi reder ut det här)
Fjärde dagen var ett halft helvete (shit - klarar vi detta?)
Femte dagen var KABOOOM aj vad det gör ont jag vill inte leva mer, nu är det nog slut och jag är dumpad, eller? (gråt, gråt, gråt och ånger + en smula 'yes det redde ut sej' på kvällen)
Sjätte dagen, idag, var till en början 'åh nej inte nu igen!' blandat med 'det fixar sej, lugna dej fanny' och tills sist U-N-D-E-R-B-A-R (jag ÄLSKAR dej)

Skrivet av vilija, 2006-07-19

Visa hela (1 kommentar)

jag kan inte leva utan dej mike


och nu har jag antagligen stött på det.
men tänka sej, jag älskar dej så fucking mycket ändå, trots att jag dränker mej själv med tårar och hjärtsmärta.
du tar kål på mej, du dödar mej - inifrån och ut. du tar allt jag har.
du smsar med massa andra tjejer och nu har du pussat någon annan med.
kill me.
JAGÄLSKARDEJ
fan

Skrivet av vilija, 2006-07-09

Visa hela (1 kommentar)

nej, jag hatar inte att jag älskar dej. och jag hatar inte mej själv heller. men just nu så hatar jag att du inte hör av dej. Har jag gjort ngt fel? Din mamma gifter sig imorgon och jag ska dit och hjälpa till ikväll, men inte att du hör av dej? när ska jag komma? ska jag komma alls? betyder det inegnting för dej?den senaste veckan har det bara varit jag jag jag som fått höra av mej. hallå? var är du? vad gör du? vad hände egentligen i lödde igår? jaha, en tjej? är hon snyggare än mej? äh vafan jag vill inte veta. okej jag tror inte det hände något men vafan jag kan inte lita på dej!
du ljuger för att verka bättre hela jäkla tiden och du är så sjukt snygg och eftertraktad (tänk att du är min) (än så länge iaf) fan jag älskar dej, har aldrig älskat någon såhär. du säger att du älskar mej, men vf hör du inte av dej? det enda du vill är att ha sex med mej, är det det ända jag duger till? åh! Fucking hell.
jag är...

Skrivet av vilija, 2006-07-07

Visa hela (0 kommentarer)

första dagen idag. slitit som ett djur asså! puuh...
men man får ju lite pengar så det är nog värt det trots allt :)
saknar mike, han hörde inte av sej som han skulle, fick nyss sms att han hade glömt. då känner man sig ju himla betydelsefull. åh jag är så jäkla paranoid och överreagerar hela tiden. men eftersom vi umgåtts typ varje dag så är man så himla beroende, skitjobbigt. vill ha dej här och nu! <3
skitfint väder, och har typ ingenting att göra. glidit ifrån alla kompisar typ, p.g.a. mike. tillbringar all tid i världen med honom. skiter i kompisarna, vilken bra kompis jag är. och om jag inte har honom mer en dag? usch! vad tänker jag? det funkar inte. det går inte. går inte ihop i min hjärna. vill ha dej till jag dör.

-du är det finaste jag vet-

gå in på www.bilddagboken.se
och
sök på vilija

Skrivet av vilija, 2006-07-03

Visa hela (0 kommentarer)


älskar dej mer och mer för varje dag som går.
jag kan inte leva utan dej.
du är så jäkla bäst!
fanny <3 mike

Skrivet av vilija, 2006-07-02

Visa hela (2 kommentarer)