En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Gammalt är godis.. Eller?

Ja, vad ska man säga.. Älskar allt som handlar om det gamla goda 50-talet, kläderna, bilarna, möblerna och att feminint fick vara det utan fördomar. Ändå sitter jag här vid en dator med mobilen bredvid mig.. Hmm.. ja dubbelmoral må hända, men hur skulle jag kunna nå ut med budskapet annars?

Trodde det var du som gjorde mig hel..
Sanningen var den att jag var för svag för att hitta mig själv
Det enda jag så desperat sökte var en tröst
jag tappade mig själv på vägen
jag är inte längre den jag en gång var
Skalet jag byggt är starkt, pansartjockt
Det börjar äntligen spricka
jag känner att mitt inre vill ut
du glider från mig
det är först då jag kan hitta mitt eget
längtar till min egen frihet

Skrivet av vintage-emma, 2008-10-08

Visa hela (0 kommentarer)

Nej... Han har gjort det igen... fattar inte det här! Är man så otillräcklig? Hur mycket ska man klara av? Orkar fan inte mer! Än värre är att man är helt beroende av idioten pga att jag inte har ekonomi som klarar en flytt..
Tänk att först ska man bli så förbannad att man önskar nästan livet ur den andre... sen kommer besvikelsen... den är MYCKET värre! När tankarna på att man inte räcker till och att det krävs nåt nytt och nåt nytt igen... Ska det alltid vara så här? Varför är det alltid jag som ALDRIG är träffsäker..
Måste här ifrån

Skrivet av vintage-emma, 2008-10-08

Visa hela (0 kommentarer)

usch.. Var på sjukhuset idag. Där satt man i nästan tre timmar för att få reda på det enkla faktat att jag ska komma tillbaka på onsdag för att bli undersökt(?!).. Jesus.. Inte undra på alla arga insändare i byns lokalblaska. Där står man med hundögon och förklarar att var enda centimeter av kroppen är i dåligt skick och nästan kryper efter golvet där inne... "Kom tillbaka på onsdag du, då är vår VIKARIE-läkare här". Ja, ni hör, inte ens en läkare där. Blä.. Där spelar det minsann ingen roll om man ser ut som en 50-tals bakelse inte! Nej, lika bra att försöka kurera sig själv med några härliga inköp från noshame.. känner för några sköna huvtröjor inför hösten:)

Skrivet av vintage-emma, 2008-09-08

Visa hela (0 kommentarer)

Varför kan inte livet vara lika enkelt nu som för 15 år sedan? skönt att vara liten och bekymmersfri.. men jaja.. man får väl va nöjd. Ska försöka hitta nåt bra jobb snart så man kan få sminka lite. Det var ett tag sedan jag gjorde det nu.. Att det ska vara så svårt med make-up jobb när det ändå är något som aldrig slutar vara eftertraktat.. Men men.. man kanske får börja sy klänningar istället och starta egen buisness med 50-tals plagg=)

Skrivet av vintage-emma, 2008-09-07

Visa hela (0 kommentarer)

Det här var nog den längsta och mest trista dagen ever... Detta leder till att man lätt sätter sig och känner efter hur man mår. Detta har nu lett till att jag tror att jag är döende näst intill.. Varför finns det inte mer att göra? Hmm... Tror jag får slänga på mig en av mina klänningar och gå ut och kika runt lite.. nåt finns det väl att sysselsätta sig med förhoppningsvis. Kanske finns någon loppis eller auktion någonstans. Då ska jag köpa ännu mer speglar och stolar för att kunna fylla ut det redan så packade förådet. Det kan ju komma en dag då jag flyttar till ett stooort slott och har nytta av allt. Eller???

Skrivet av vintage-emma, 2008-09-07

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har en alldeles för gammal dator.. thats it. Mamma försöker övertala mig att det bara är att uppdatera, som för övrigt är ett ord min mor inte förstår innebörden av. Det funkar inte så. Gubbarna i teknikaffärerna får hålla sig för skratt när jag med tunga steg släpar den s.k bärbara datorn över tröskeln.
-Eh, ja det var jag igen.. hehe...
Så var man där för 10:e gången för att skrället hängt sig och spelar död om man trycker enter. Måste satsa på nåt nytt snart..

Skrivet av vintage-emma, 2008-09-07

Visa hela (0 kommentarer)