En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

vinterkylas bloggis

KUL JUL

nej inte direkt, för min del iallafall.


Tänk,
om man hade vridit tillbaka klockan ungefär tio år, så hade jag haft jätteont i magen just nu pågrund av längtan. Längtan efter julen. Den där längtan som jag kände, den finns det inte ett enda litet spår kvar av. Denna julen är nog den hemskaste jag någonsin har varit med om. Mina föräldrar vill egentligen inte ge mig någonting för mitt uppförande de senaste månaderna. Jag har ingen aning om vad jag kommer få, tror inte det blir så mycket iallafall.

Jag är två olika personer. En i skolan, i skolan är jag känd som den som alltid är glad och den som har sjukaste humorn av alla. Jag är hon där som alltid skrattar och är glad jämt och ständigt. När jag kommer hem blir jag en helt annan person. Personen som är fylld med problem, tankar och ångest. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför jag är som jag är. Det beror nog på att jag inte har någon livsglädje längre. Den är borta. Jag har förlorat allt. Jag hatar mig själv och det jag gjort. Jag har omedvetet sakta men säkert stött bort dig ur mitt liv. Och det ångrar jag bittert och kommer säkerligen göra hela mitt liv om det inte fixas inom en snar framtid. Vi har känt varandra i 14 år. Det är meningen att det ska bli minst 14 år till. Jag vill kunna säga förlåt och att allt ska kunna bli bra igen. Jag saknar det som var. Det finns massor av förflutna saker som jag saknar i mitt liv. Jag vill bara kunna somna för att sedan vakna upp i en värld där jag har fått tillbaka alla mina gamla kompisar och vara lycklig på riktigt, som jag en gång var.

Jag hatälskar gymnasiet. Jag går i en underbar klass och har fått nya kompisar. Vi tjejer håller ihop i vått och torrt. Men samtidigt har jag stött bort mina gamla kompisar. Jag gråter mig till sömns varje natt, och mina tankar äter sakta men säkert upp mig inifrån.

God Jul.

Skrivet av vinterkyla, 2006-12-23 22:45

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?