En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
wagerlind

wagerlinds bloggis

Hej!

Nu har det hänt mycket..vet inte var jag ska börja..ni kanske undrar hur det blir med Frankrike..jo så här är det. Att BIJETTEN ÄR BOKAD wiihoo, haha...den 28 augusti bär det av till Lyon, Frankrike. =) Det är såå spännande. Snart ska vi börja packa..måste ju flytta också. Vilket är lite jobbigt, för jag älskar verkligen den här lägenheten. Måste vara den bästa studentlägenheten..jag vet jag kunde ha hyrt ut den i andra hand, men jag vet inte om jag skulle våga det, känns ju lite konstigt. Tänk om man kommer hem och alla grejer är helt borta, haha. Nej men jag hittade ett par som jag känner som ville hyra den i andra hand, men de ville bara hyra en termin, så då var det ju lika med noll eftersom jag ska vara borta ett år. Så alternativet blev att flytta. Det som är skönt med det är dock att man inte behöver vänta på att någon annan ska flytta ut innan man får flytta in igen för jag ska ju ha mina grejer hos svärföräldrarna. Japp, det ska jag, för då...

Skrivet av wagerlind, 2007-07-28

Visa hela (1 kommentar)

Ja mina vänner, imorn bär det av till New York, ja tro det eller ej men det gör det faktiskt, men inte för mig..doh.. utan för min sambo och hans familj. Om livet ändå vore så härligt!! Men det är kul för dem, men inte för oss andra som får stanna hemma och jobba istället. hehe. Det jobbigaste med det hela är att jag måste vara utan Oscar i 9 dar!!

Ja då har sommarlovet börjat då, eller ja lov och lov. Fick ju rest på D-uppsatsen som man alltid får och så börjar jag jobba ordentligt denna vecka på Polarn O. Pyret! =)

På återseende!!

Skrivet av wagerlind, 2007-06-12

Visa hela (3 kommentarer)

Hej!

Ska börja med att säga att det gick jättebra att jobba i lördags, var jättekul. =) Fick även jobba i måndags och lära mig stängning. Massa att hålla reda på, får se hur det går hehe. Men övning ger färdighet eller vad säger man?!

Så har varit i Stockholm nu ett par dagar och har bland annat varit barnvakt åt mina två kusinbarn som är dem gulligaste i världen, Lina 3 år och Ronja 1 år. Så söta. =) Ja med Ronja var det ju praktiskt taget bara äta, skita, sova. haha. Men en härlig ålder ändå, ja jag slapp ju gå upp med henne när hon vaknade på morgonen vid 4-5, hehe. Man känner sig lite kluven, ena stunden känner man att ja vad kul med barn nu och i andra stunden känner man att nej fy, ingen fritid. Så man får passa på att njuta av livet nu medan man kan. haha. Tänk om jag hade vart lika gammal (eller ung) som min mamma när hon fick mig, så skulle mitt barn vara 2 år nu redan. Shit!!

Det kan ni ta och fundera på, haha!

Nu ska jag fortsätta att...

Skrivet av wagerlind, 2007-06-01

Visa hela (2 kommentarer)

Godmorgon!

Idag är första riktiga arbetsdagen på Polarn O. Pyret. Ska bli jättekul. Var ju löning igår så blir nog mkt folk där idag, spännande. =)

Sen direkt efter jobbet kommer Oscar och hans bror Jonas och möter upp mig för att gå till stationen där vi tar bussen till Onebuy. Till enköping alltså till dem som inte förstod det! ;)
Vi ska hälsa på systern min och hennes pojkvän samt hennes bästa kompis. Så vi blir 6 stycken som ska grilla, parta och ha det trevligt! =) Det förtjänar jag, jo men det gör jag väl? Ja har haft så mkt skola och jobb så har ingen ledig tid, känns som att jag aldrig får vara hemma och bara ta det lugnt. :/ Man snart är skolan slut för denna termin och sommarlovet börjar. *nedräkning* haha. Kan inte fatta att jag redan pluggat här i 3 år. =)

Jag börjar även se ljuset i tunneln för D-uppsatsen, snart över. Men det konstiga är att jag tycker faktiskt det är kul att skriva uppsats. Mkt roligare än att bara läsa någon kurs. Nu blir...

Skrivet av wagerlind, 2007-05-26

Visa hela (1 kommentar)

Hej och välkomna till min blogg!

Ja då har även jag tagit mig i kragen och skaffat mig en blogg. =) Det var på tiden, el vad säger ni?

Ja då kanske jag ska ta och berätta någonting oxå, vet inte vart jag ska börja, har så mkt på gång nu så det är inte klokt. Man kan inte kalla mig lat ialalfall! ;) Jag studerar ju på heltid, tredje året för er som inte har koll på det och så har jag tre extrajobb + ett sommarjobb. Visserligen sa jag upp mig från ett utav dem igår, och de andra två är inte under sommaren eftersom jag ska satsa på sommarjobbet, vilket jag ser jättemkt fram emot, ska bli så kul, ja som alltid har velat arbeta i butik! =) Polarn O. Pyret i Punkt, så det är bara att komma och hälsa på, å varför inte passa på och handla på en gång? haha har redan börjat komma in i försäljningssnacket. :P

Iallafall, nu efter midnatt så är det ju den 25:e, känns lite overkligt, för idag är första dagen jag får massa lön ju, började ju två jobb i april så...

Skrivet av wagerlind, 2007-05-25

Visa hela (2 kommentarer)