En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
wye196

Allt och lite till

Jag kommer att försöka hålla mig själv uppdaterad om vad som händer i mitt liv. Jag är vimsig och småglömsk så det är bra att skriva ner det här och vill ni läsa så är det bara att göra det.

Chansen att jag skriver om musik är överhängande och skulle jag skriva om trädgårdsarbete är det något som är fel

Hallojsan

Det var bra länge sen jag skrev något och mkt har hänt, har fått fast jobb på expert som lagerchef. Har köpt en lägenhet här i stan så nu har jag ett ofantligt minustecken på kontot men vafan spelar det förr roll pengarna kommer ju tillbaka den dan jag säljer bostaden. vilket inte kommer ske på länge, jag trivs jävligt bra!

Köper fortfarande skivor som en galning, denna månadens skivköps budget låg på 2500 : - och den kommer jag nog att hålla precis! det blir en jävla massa vinylplattor kan jag lova :)

Ha det gött

Skrivet av wye196, 2006-11-19

Visa hela (0 kommentarer)

Igår var jag iväg och letade skivor, jag gjorde mig en hel del kap måste jag säga men det som jag är mest nöjd med är en Bootleg spelning med Guns 'n' roses inspelad i Stockholm 1991 3 vinyl skivor, med grym ljudkvalite ocg fint omslag, Pris lätta 270:- vet fortfarande inte ifall det är ett kap eller inte, men det spelar ingen roll för skivan är grym!

det blev några mer skivor men inga som är mycket att snacka om. Black sabbath - Paranoid för 70 spänn på vinyl i ok skick. Har även beställt en riktigt grym platta som förhoppningsvis kommer under nästa vecka Deep Purple - Made in Japan har lyssnat igenom den ett antal gånger och jag myser lika mkt varje gång så nu var det dax att köpa den på vinyl!

Ser bra ut på arbetsfronten jobbar hela denna månaden som lageransvarig, så vi får väl se vad som händer i slutet av månaden. jag hoppas att jag kan få fast jobb, det vore ju rätt gött måste jag säga. skulle jag få det så kommer jag att köpa mig en lägenhet så fort...

Skrivet av wye196, 2006-09-03

Visa hela (0 kommentarer)

I kväll så är det äntligen dax för Morrissey att spela i karlstad, och jag är redan exalterad, ska bli intressant och se hur bra jag kommer att kunna jobba en dag som denna, kommer med all säkerhet bara springa omkring med ett fånigt leende och se fram emot kvällen.

ska gå imorgon oxå men då blir det en väldigt lugnt kväll iom att jag jobbar på onsdag. men jag är säker på att det blir grymt i vilket fall som helst.

Var i ekshär igår och hälsade på ida, det var väldigt trevligt dock så kunde jag kanske ha mått lite bättre, lördags kvällen vart relativt hård även ifall jag hade tänkt att ta det ganska så lugnt. men det gick ju som det gick.

nu ska jag ta och hoppa i duschen och göra i ordning mig inför dagens jobb.

Skrivet av wye196, 2006-08-07

Visa hela (0 kommentarer)

Skrivet av wye196, 2006-07-25

Visa hela (0 kommentarer)

Det har hänt en del sen sist måste jag säga. Jag har hunnit med att se ännu en vm match live Swe-Par, helt otroligt ett jävla tryck på läktaren och tillslut även ett mål som gjorde att hela resan blev 10 gånger så bra, det enda som var synd var att vi var tvungna att bränna hem till karlstad direkt efter matchen viklet var jävligt jobbigt.

Under match dagen samlades en hel hög med svenskar vid en park i närheten av Olympiastadion i Berlin,o vi kom dit redan vi 12 och då var det relativt lugnt men destå längre tid vi var där destå mer folk kom det och när klockan började närma sig 18 så fanns det knappt plats kvar i parken. Vi drog i väg lite tidigare till arenan denna gång men vi kunde inte hålla oss vi var tvungna att haka på det gula tåget som marcherade mot stadion, närmare 25000 svenskar tillsammans med 50 poliser som såg ut att må ganska bra, vi var ju inte direkt fientliga.

Inramningen på stadion var sjuk, gult nästan överallt och vi hördes nog ganska så...

Skrivet av wye196, 2006-06-18

Visa hela (0 kommentarer)

Jag maste bara ge pappa ett superstort tack som hjälpte tre fotbolls tokar i nöd. han lyckades att fixa hotell rum i närheten av berlin fran hans plats i paris, jäkligt bra jobbat.

gardagen var lite konstig vi visste inte riktigt vad som skulle hända men tillsist började vädret spela oss ett spratt och vi kände att det var dax att överge campingen mot nagot lite bättre sa vi hamnade pa tryp hotell och fick sova som kungar och äta lyx mat, helt underbart och sa slapp vi 30 mils resa nu pa morgonen vilket inte gör nagot kan jag lova, vi har ju trots allt 100 mil att dra efter matchen vilket kommer bli rätt segt.


nu maste jag ge mig, vi höres när jag klommer hem igen

kram!

Skrivet av wye196, 2006-06-15

Visa hela (0 kommentarer)

Campingen i berlin är full så nu kollar vi lite pöå hotell för att få sova lite bättre en natt

tyvärr kan jag inte skriva mer men allt är bra och vädret är bra men det finns risk för regn i morgon.

tack och hej

Skrivet av wye196, 2006-06-14

Visa hela (0 kommentarer)

Idag är det ännu en dag i stilltje, alla är ganska sletna och solen gör sitt. det vart väldigt lugnt för min del igår jag satt bara och tittade på fotboll och hade det gött. somnade redan vid 23 först av alla i tälten runtomkring oss, men å andra sidan vem bryr sig.

det kanske blir ändingar i programmet för oss, börjar lukta att vi drar till berlin redan imorgon och tar in på en vm camping där. men inget är bestämmt än, sen kommer vi att skita i bordershoppen på hemvägen och bara handla på oss i en vanlig butik och ha chansen att komma hem lite tidigare och inte behöva stressa hem som fan.

vädret håller i sig och det är sjukt varmt! svettgenen jobbar som fasen.

ikväll blir det fotboll och lite grogg Brasilien kroatien känns som en riktig godbit måste jag säga.


ha det super alla

Skrivet av wye196, 2006-06-13

Visa hela (1 kommentar)