En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

yRabbs bloggis

ledarutbildning ida . Skoj ! träffade många jag inte kände, känner väl dom inte fortf men lite bättre iaf. längtar tills september då den första konfaträffen e med dom nya konifrmaderna ! spenderade då 6 timmar av dagen på utbildning, kul men tröttsamt. sen va ja em stund med Lizette köpte bananno , haha!

Baaaaah, ja har tråkigt ! sitter å lyssnar på meravigliosa creatura . väldigt fin låt, satt och tecknade till den innan .

men va har folk gjort ida då ? lördagen såhär innan skolan ? /yasmin

Skrivet av yRabb, 2007-08-25

Visa hela (0 kommentarer)

One word, that's all you said.
Somethin' in your voice caused me to turn my head.
Your smile, just captured me.
And you were in my future as far as I could see.
And I don't know how it happened, but it happened still.
You asked me if I love you, if I always will...

Well you had me from "Hello",
I felt love start to grow.
The moment that I looked into your eyes, you won me.
It was over from the start,
You completely stole my heart.
And now you won't let go.
I never even had a chance you know,
You had me from "Hello".

Inside, I built a wall.
So high around my heart, I thought I'd never fall.
One touch, you brought it down.
The bricks of my defenses, scattered on the ground.
And I swore to me, I wasn't gonna love again.
The last time was the last time I let someone in.

But you, had me from "Hello".
I felt love start to grow.
The moment that I looked into your eyes, you won me.
It was over from the start,
You completely stole my heart.
And now you won't let go...
I never even had...

Skrivet av yRabb, 2007-08-23

Visa hela (0 kommentarer)

SKÄRPNING, har inte skrivit på överlänge !

Under denna tid då ju inte har antecknat mitt liv här (dessvärre) så har ja upplev vad som har varit den kanske mest underbara tid. Nämligen konfirmand tiden ! Ja har träffat så underbara människor där, nuvet ja nt hur ja skulle klara mig utan dom. Den absolut bästa prästen man kan tänkta sig, den underbaraste för att inte nämna bästa informatören , och givetvis världens bästa prästpraktikant (aka minigrisen).
Alla konfirmander ja har träffat är ... Näe.. ja kan nt beskriva dom med ord, de vore en förolämpning även om ja använde dom finaste ord ja kan tänka mig. De går helt enkelt inte att beskriva bättre än : Bosartp konfaläger 07.

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan...

Skrivet av yRabb, 2007-07-13

Visa hela (0 kommentarer)

maj 14.

Jag såg dig idag, till flickan, : om du bara visste hur lycklig du e...!

Din bil ska säljas , men jag är inte köparen. Jag såg dig ju idag, men du såg inte mig. Jag satt på mitt rum och titta lite grann... Du kanske tkr att ja e en stalker, men jag älskar dig bara... nåt så oehört mkt ! Ja önskar att de kundwe bli vi två. så som i mina drömmar. Du , jag och ingen annan. Kanske möjligt vis en hund, men ingen annan. Iaf inte på ett par år, sen får barnen gärna komma! Jag vill ha modet till och göra så som jag har gjort i så många drömmar, gå till dig bara du och jag hemma hos dig... ligger i soffan .... resten ska ja nt skriva ner. men ni kanske kan lista ut de själva ? Du och ja tommy, det är så det ska vara.


Yasmin + Tommy = sant <3 /yasmin

Skrivet av yRabb, 2007-05-14

Visa hela (0 kommentarer)

maj 13.

Vi är inte sånna som får varandra i slutet.

Jag älskar dig, bara dig ! du betyder så fruktansvärt mkt för mig ! Tommy...
Aldrig har jag älskat någon såhär.. jag kommer säkert aldrig att göra de igen?
Första gngen jag såg dig ja... då va ja inte spec gammal , sisådär 9 år. Nu är ja ganska mkt äldre och tänker på dig konstant, drömmer om dig och vill va me dig hela tiden. Det här har pågått i snart 2 år, du vet nog att ja tkr om dig, men inte att jag älskar dig såhär... aldrig blir de väl du å jag heller, åldersskillnaden är stor, det vet jag. Men är det det som ska hindra mig ? Ska ja spendera resten av mitt liv utan dig ? sakna dig och älska dig ? Jag vill inte det, jag vill vara älskad utav dig, hålla dig nära. Ja minns den gången då du öppnade i nyduschad i bara handduk... jag gör allt för att se de igen. Jag såg dig idag... du såg mig, vi hälsade men inte mer. Vrf kan vi inte bara börja snacka igen , så som vi gjorde innan? Du...

Skrivet av yRabb, 2007-05-13

Visa hela (0 kommentarer)

Maj 1.


Valborg är överskattat som fan ! man står runt en jävla brasa å väntar på att nåt ska hända.. inget händer å mna blir beviken ringer några träffar dem, sen sitter man där å tråkar.... damen och herrar det här var min valborg. /yasmin.

Skrivet av yRabb, 2007-05-01

Visa hela (0 kommentarer)

april 27.

Slutade 20 i 2 idag, kompa 40 mins so! fast fick massa läxa i de... Kom hem kunde nt träna, ont i magen. Blev bättre på kvällen stack till Ebba, träffade Egon å andra, Hilda kom va me egon och axel ! Skitkul, axel e sämst på arga leken ! Egon snygg ! Fast han stack helt tidigt, tråkmåns... Alla utom några verkade tycka att vi typ va helt frånstötande ! ingen aning vrf ?! Sen kom vi hem till mig, kolla på youtube klipp å sånt. Fett kul! Nu sitter ja här igen... me magont. Orkar inte skriva mer...

Skrivet av yRabb, 2007-04-27

Visa hela (0 kommentarer)

april 26.

Chiiiiiildag !Äntligen torsdag ! Spanska, musik, svenska.
Spanskan, chillbrill... skrev en presentation...om mig... inte så svårt . Sen håltimme, letade upp en ny låt till musiken. De blev till slut en ganska bra låt, lr.. vi tykte de efter som vi alla har lite bögsmak! Det blev, Everything i do (bryan adams) ! Underbart ! jag har upptäckt att jag missbrukar ordet underbart lite.. men inte kan de väl va för underbart ? lr ?
Niklas e min man ? Jag är linnés mamma i en pjäls... och en i min klass som heter niklas är min man. JAG ÄR EN SURKÄRRING!?

Skrivet av yRabb, 2007-04-26

Visa hela (0 kommentarer)