En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

yllestrumpas bloggis

Skrivet av yllestrumpa, 2010-01-29

Visa hela (0 kommentarer)

jag har varit glad, jag var glad så länge jag struntade i att känna efter. Nu har jag ont, varför kan mitt liv inte vara litte lättare?
Jag kämpar med mej själv varje dag. Det är inget problem när alla bryr sig, när man är tillräckligt mager. Men jag är fortfarande så svag innuti. Ingen förstår vilken kamp som fortfarande pågår.
Jag försöker att förklara när jag inte orkar men jag har inte sjukdomen att skylla på längre, jag säger ju att jag är frisk.

Kanske är jag inte sjuk längre, men jag är inte hel ännu.

Jag har ingen untanför att prata med, jag är ensam. Jag har färre vänner än vad jag har öron. Jag undrar om jag skrämmer människor eller om jag bara är jobbig, osocial är jag i alla fall inte. Antagligen är jag ganska tråkig och elak, jag vet inte.

Det hade helt klart varit lättare om människor pratade med mej så jag fick veta vad det är som är fel på mig. Jag kan inte komma på vad det är, jag försöker så jävla mycket att vara trevlig...

Skrivet av yllestrumpa, 2007-06-06

Visa hela (1 kommentar)

jag har varit "där" mitt i skiten.
från agusti till december förra året var jag inlaggd på behandlingshem för min anorexi. Jag klarade mej ur det, förhoppningsvis för alltid.
Fast det finns spår kvar inuti som kanske aldrig går ur.
Jag är aldrig ensam, för hon finns där någonstans.
Men hon skadar mig inte längre, för jag vet att om jag lyssnar på det sjuka blir livet ett helvette.
Jag började i en ny klass nyligen, det känns som om jag är en helt annan människa nu. Nu skall jag klara av mitt liv
Jag tänker inte låte henne ta det ifrån mig igen.

Jag tycker inte synd om mej, det är kanske svårt att förstå, men det hela har gjort mej starkare. Jag besegrade en del av mig själv. Alla klarar inte av striden, många av mina vänner från behandlingen har varit sjuka i nästan hela sina liv. Men jag kämpade och vann, det har gjort mej till en vinnare.

För de som inte varit sjuka, ni kan aldrig förstå varför, varför vill man svälta sig?
Det handlar inte bara om att...

Skrivet av yllestrumpa, 2007-03-18

Visa hela (0 kommentarer)