En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
youbastard

YOU BASTARD !

16
Bor i en håla.
Ja , jag vet inte :P

Av målarfärg. ÖVERALLT.
Har målat en vägg i mitt rum. Bara tre kvar nu ;D Haha.

SKa snart hem till mor. Skönt.

Nya skor. Bruna VANS . (L) me love them. Nästa köp blir en jacka. mums.

New favourite group now , The All American Rejects. MWAHWM. Längtar till bussresan hem. Tro det eller ej.

Och jag är precis lika arg som i fredags :) Same reason to !

Skrivet av youbastard, 2006-04-02

Visa hela (0 kommentarer)

Du säger att du inte bryr dig om musik alls. Men måste ändå skicka en printscreen på att du har 29,1 gb musik på din dator?

Du bara MÅSTE tracka ner andra för att de placerar sig i fack som "punkare" & "pop". Men min egna uppfattning av allt du sagt, är att ingen får vara det, just för att du är det.

Du trackar ner digsjälv dessutom, "jag ä så jävla ful och jag hatar mig själv." Men du säger till andra som säger att dom inte ser något fint i spegeln, att det bara är deras tankar.

Du gillar inte att folk är som andra , du kallar det "wannaben" men du vill att jag ska göra som andra, som dig, skaffa en jäkla "myspace". För, för eller senare kommer alla göra det ?


Det är störande att du säger emot dig själv.
Det är störande att du alltid ska försöka vara så smart.


"skaffa dig en myspace då . jag vill ha dig som vän där.."
tydligen räcker det inte med att vara vänner på riktigt, nu måste man tydligen bevisa det för alla andra som kommer följa...

Skrivet av youbastard, 2006-03-31

Visa hela (1 kommentar)

Har vart ortoligt nere och deppad ett tag. Men nu, helt sådär, så är allt sjukt bra!
Har haft en sjukt bra dag, skrattat så jag fick huvudvärk. Men det var det värt det.
Dock känns det inte så bra att det känns som att jag är gladare pga kontakten med en person försämrats. Men, jag har mina skäl ? Känns inte så bra iallafall. Skitsam !

Har ingen kolla alls på vilken dag det är. Typ tisdag ? Isåfall så är det ju onsdag imorn, vilket innebär att vår klass ska jobba med enbart ett miljöarbete från 08:00 till 14:30 . Känns lite... Speciellt ? Men det ska bli skönt att jobba med det arbetet!

Efter onsdag kommer torsdag. Ska då till Uddevalla, eller ja, jag ska nog dit imorn om det är onsdag då. Så på torsdagen så ska jag sunga för musikestet, se om jag kommer in. Not that big deal, tog det ju som tredjeval, men det skulle vara sjukt kul att veta att man skulle kunna komma in! Men så kommer jag till den punkten, att jag blir nervös så ja mår illa :P Känner mig nästan...

Skrivet av youbastard, 2006-03-21

Visa hela (0 kommentarer)

Sitter i pappas relativt nya fotölj med vår lap-top. Kollar på MTV, mesta dels är det ju reklam som vanligt, men annars så är det för tillfället "the diary of Jhonny Knoxwille." Ganska nöjande faktiskt. Har precis ätit middag så nu när man tar det lugt blev jag hemskt trött. Pappa somnade.. ^^

Han är min idol, min förebild.
Härom dagen bekräftade han en sak som jag länge tvekat på. Att aldrig tveka.
Att man måste begå misstag för att verkligen överleva. Att man lär sig saker som man kan lära vidare varje dag.
Synd att alla inte får det stös man behöver i unga år. Och det är mer synd, att de misstag man måste begå, begås inte. För utan de svar, måste man förlita sig på andra. ilket för mig, inte är speciellt... Bra ?

Aja.. Ja orkar inte skriva mer :P

Skrivet av youbastard, 2006-03-18

Visa hela (0 kommentarer)