En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

yourdreams bloggis

Måste bara skriva några ord om min bästa kompis Lovisa. Kan ju låta töntigt, men så är det. Om ni tycker jag är en tönt nu så tyck det. Skulle bara säga att hon och jag har gjort så mycket kul och galna grejer sen vi blev kompisar för snart 2 månader sen. Och galna saker, ja, tro mej när jag säger det. I mellandagarna blir det väl att vi ska virra bort oss i Ullared. Ojojoj.. Sen den 30:nde är det dags för både det roligaste och läskigaste. Badmintontävling... Scary =S Den här gången ska vi ju spela dubbel MED varandra och singel MOT(!!!!) varandra. Hjälp... Vem vinner? Bli inte arg Lollo om det blir jag, xD.

Skulle bara säga att jag älskar dej för evigt<33
(Som kompis, töntar. Våga inte tro nåt annat.)

Skrivet av yourdream, 2006-12-24

Visa hela (0 kommentarer)

undrar du varför jag gör lessen gubbe på rubriken? Läs vidare så får du veta. Det finns 3 stora anledningar som gör mina jular värst:

  1. 1. Jag får alltid de sämsta julklapparna. (Du kanske inte tror mig, men det är sant)
    2. Jag har ingen som jag firar jul med som är lika gammal som jag, eller som har samma interssen. (Det spelar roll om de har samma intressen, man kan inte prata med släkten i alla fall)
    3. Jag gillar inte julen särskilt mycket, det är kanske det som spelar lite roll också.

    Asså, vet egenligen inte varför jag sitter och skriver detta, varför just min jul suger. Men jag får väl fortsätta undra...=)

Skrivet av yourdream, 2006-12-24

Visa hela (0 kommentarer)