En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

yrpannas bloggis

jag fattar inte vad jag gör fel helt plötsligt. detta har lett till jatt jag maniskt idag inhandlat två digitala vågar en till min och en till maten.
måste få ordning och reda på detta nu annars kommer jag att vara ensam fääääät i sommar och det vill jag ju inte så nu jälvar ska här vägas på korsen och tvärsen och alla andra sätt man kan väga på!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag lider med min vän. nu är vi två i samma sits. helvete vad piss allt blev helt plötsligt.

linköpings universitet är för övrigt så skrattretande pinsamt patetiska att man knappt orkar reagera. tyvärr e det ju min utbildning det patetiska handlar om men man kan inget annat är skratta åt puckona.

Skrivet av yrpanna, 2008-03-03

Visa hela (0 kommentarer)

herrgud det där med vikväktarna gilla jag. jag kan villigt erkänna att jag var skeptisk till en början men nu efter 3 veckor och 4 kg så har jag en helt annan inställning. jag minskar sakta men säkert mot mitt mål, även om det är ett par kg kvar men som sagt motivationen är på topp, och så har jag ju en stöttepelare som uppmuntar mig varje vecka. för min stötte pelare går det ännu bättre och jag är så glad för vår skul vi är bäst och smala som jakthundar...
girl power...hihihi eller nått annat fjantigt.

Skrivet av yrpanna, 2008-02-19

Visa hela (1 kommentar)

jag blir så jävla trött på hur folk formulerar sig när de tar upp saker. säg som det egentligen är rakt på sak så blir det inga missuppfattningar och då kan de berörda ta åt sig och svara istället för att man ska få sådant slängt i ansiktet. jag vet vär jag med att jag inte har första tjing eftersom det va ett tag sen jag va där men va faaan som sagt lägg fran sakerna lite smidigare då!!!!!!!

och det är ju inte alltid detta gäller för alla. har man rutin så kan man gå in och träna en träning på ca 3 månader och få en fast plats. jävla fasoner. visst kan erfarenhet och rutin väga tunkt men de som tränar flitigt då?????

och lyssna för faaan innan du hugger, och lyssna på svaret du får. du är duktig men inte världsbäst, möjligtvis är ditt ego så stort men väx upp för faaaaan!!!!!!!!!!!

Skrivet av yrpanna, 2008-01-23

Visa hela (0 kommentarer)

jag har varit på en alldeles underbar utlandsresa men nära och kära. kan inte bli bättre. ville verkligen inte hem. kunde ha stannat resten av mitt liv. och hade jag vetat bad som väntat mig hemma hade jag aldrig kommit hem.

jag skiter i allt nu, hoppar av skolan och separera för att kunna leva på soc resten av mitt fucking life........

jag orkar inte mer kommer aldrig komma till slutet ändå.......

Skrivet av yrpanna, 2007-10-01

Visa hela (1 kommentar)

vad va det som hände igentligen mellan 0530 och 0600 imorse? jag förstår ingenting. vaknade med ett ryck ut mardrömmen och börja stortjuta och så höll jag på i 1½ timme. masken kunde inte göra nått. när han trösta kunde jag inte andas strufen snörptes åt och jag blev ännu räddare och ledsnare. efter mkt om och men så ringde jag och sjukanmälde mig och fortsatte att snyfta ett tag innan jag somnade om igen. resten av dagen har jag/vi mestadels sovit och bara tagit det lugnt. jag har gråtit ett par gånger till men nu känns det bra igen.

vad va det som hände igentligen? jag har aldrig varit med om läbbigare hela jag va ett kolli och grät för minsta lilla och va helt darrig i hela kroppen.

nu sk ajag gå och lägga mig och läsa för imorn är det tillbax till jobbet. ska bli skönt.

natti natti på er alla

Skrivet av yrpanna, 2007-07-23

Visa hela (0 kommentarer)

jaha då va man igång och jobbade igen då. det är iofs rätt skönt, man har ju lixom blivit en del förslappad då man inte aktiverat sig så särskilt sedan april maj eller liknande.
men hallå schema planerare...vi är fär andra dagen i rad 4 personal och 3 fritabarn, arför ska man behöva pallra sig upp tidigt som faan när man ändå bara sitter och glor på varann som 4 fån då man iställe kan få ligga och tryna ett par timmar till i sängen. men men sånt är livet och jag ska inte klaga för nästa vecka är vi typ 3 st som delar på morgon middag och kvällsturen så då blir det minsan inget gloende på varann utan röven full...

men men glad sommar på er i alla fall

Skrivet av yrpanna, 2007-07-17

Visa hela (0 kommentarer)

nu är jag vid en punkt i livet då jag känner att allt inte behöver bli så stort. känner att det inte gör så mkt om jag missar en fest och sitter hemma och bara glor. jag tycker att det är rogivande att bara ta det lugnt. inte alla runt omkring min är vid samma punkt i livet och det är helt okej för mig. alla har rätt till att roa sig på sitt eget sätt.

några av oss pluggar, andra jobbar och det är så livet ska se ut, man gör det man trivs med. och det är upp till mig att göra vad jag vill med mitt liv. ingen har rätt att dömma mig efter vad jag väljer att göra.

visst saknar man människor när man inte ungås men det kommer fler tillfällen, vi är ju inte döende (än i alla fall). ibland vill man bara ungås med vissa och andra stunder med andra och ibland med alla, men det är inte upp till mig att tycka och tänka om vad andra bestämmer sig för att göra. klart man saknar perioder i livet som var roliga men det kommer nya stunder!!! men det är bara att inse vi har...

Skrivet av yrpanna, 2007-05-01

Visa hela (0 kommentarer)

jajaja för dem som har någon att fira påsk med.

det är visst jävligt svårt för vissa att svara och höra av sig, börjar bli lite less på det. men men jag över lever framför tv en dag som denna. alla andra har rätt att gnälla, klaga och vara sura men det verkar inte som om jag kan det. med det skiter jag i nu jag är lika jävla lass på dig/er/dom som ni uttrycker er om att vara.

men men

GLAD JÄVLA PÅSK PÅ ER DÅ!!!!!!

Skrivet av yrpanna, 2007-04-07

Visa hela (0 kommentarer)