En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Angels tankar

Mitt kärleksbrev till dig<3

Till min älskade stjärna<3

Sitter här och skriver ett brev till dig, ett öppet brev för hela världen att se. Jag vet att det har varit många turer fram och tillbaka för vår del, mycket har gått alldeles fel, men något som aldrig har försvunnit är vad jag känner för dig. Jag kan inte uttrycka i ord hur jag känner för dig. Där finns så otroligt många anledningar till att jag älskar dig. Du är verkligen helt otrolig, unik är det rätta ordet, kan inte mer än säga att du är en på miljonen.

Du har funnits där för mig genom både svåra, ledsamma stunder men även delat min glädje och lycka. Du är en otrolig lyssnare, mottaglig och öppen. Ser saker som jag själv har missat och fått mig att inse så otroligt mycket. Du har skapat en trygghet inom mig, något som det har varit fattigt med i mitt liv tidigare. Du är den snällaste och underbaraste killen jag någonsin lärt känna. Jag önskar att alla dina drömmar blir sanna. Du betyder mer för mig än något annat i världen.

Det låter kanske konstigt i andras öron och kanske i dina också, att jag har fått dom känslorna jag har fått för dig även om vi inte har träffats än. Men du får hela mitt inre att jubla av glädje och värmen som sprider sig i min kropp när jag tänker på dig är som den starkaste eld. Du får marken att skaka under mina fötter, får mitt sinne att lyfta och flyga iväg upp bland molnen och stjärnorna. Jag vill att hela världen ska veta vilken enastående och underbar kille du är, finns bara en av dig och du är så speciell.

Du lyser upp mina mörkaste dagar och låter ditt ljus uppfylla mitt liv. Du får mig att hoppas, tro och drömma. Du får mig att våga säga orden: Jag älskar dig från djupet av mitt hjärta. Jag hoppas att jag på något sätt skänker dig samma saker som du skänker mig, även om det är endast en bråkdel av det du skänker mig så gör det mig så lycklig.

Du får mig att skratta, du får mig att glittra av glädje. Du får mig att sjunga och le. Sist men inte minst så får du mig att känna mig älskad, precis som jag är. Trots att du vet allt jag har varit med om så har det inte gjort att du dragit dig undan utan jag kan känna din kärlek så starkt.

Jag vet att du längtar efter att få träffa mig, få vara mig nära och den längtan delar vi. Du finns i mina tankar hela tiden och i mitt hjärta nu och för alltid. Den kärleken jag känner för dig är något som inte går att beskriva. Jag vet även att där finns dom som anser att jag är för ung för att känna på det sättet som jag gör och att du är en aning för gammal för mig. Men som jag själv sagt innan så är åldern bara en siffra, hur gammal man egentligen är beror på mognaden. De saker som jag varit med om har gjort mig äldre än vad jag är och det är det enda positiva som det har fört med sig, för om jag inte hade blivit den jag är så hade jag missat den underbaraste och finaste killen som finns och som jag älskar så otroligt mycket. Så helt ärligt så struntar jag i vad andra anser, det är vad du och jag anser som är det enda som betyder något.

Det finns en del saker som vi helt klart får ta hänsyn till och dom sakerna löser vi efter hand. För om kärleken finns där och den är äkta så löser vi allt som finns att lösa. Du vet om att jag håller på att få en dräkt uppsydd, den ska jag använda första gången jag träffar dig. Det finns en del saker som gör att jag inte kan träffa dig just nu, men jag vill ändå säga en sak, en sak som jag säger på fullt allvar och utan någon tvekan. Jag vet att det kanske kommer låta som en evighet, men det ger dig något att kanske se framemot och glädjas åt. Och det jag vill säga här är att om 5 1/2 vecka den 24 maj på kvällen kommer jag upp till dig och stannar i 4 dagar om du vill. Jag har skolan att ta lite hänsyn till och därför så har jag planerat in att då är ett bra tillfälle att äntligen få se in i dina underbara ögon, få känna dina armar runt mig och låta dig läsa i mina ögon hur otroligt mycket jag älskar dig.

Jag önskar och hoppas att du ser det positiva i detta brevet till dig, ett brev som jag låter alla läsa som vill läsa det, men det är ett brev till dig, skrivit av mig med allt jag känner för dig.

Jag älskar dig min stjärna<3

Din ängel

Skrivet av zatiochi, 2006-04-14 20:57

otroligt fint skrivet!

Skrivet av Jennifer_, 2006-06-12 15:07

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.