En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
zeiah

zeiah's känslor

Kom att tänka på, hur lite det egentligen kommer flyktingar t.ex till Sverige. Om man ser på siffrom som gäller syriska flyktingar idag.....det sägs att ca 40 000 har flytt till Turkiet, 33 000 har flytt till Jordanien och 30 000 till Libanon. Sådana mängder har Sverige inte tagit emot nästan på en gång.

Det vill säga att dom flesta flyktingar flyr till sina granländer, länder som är rätt så fattiga, men tar emot dessa flyktingar, stänger alltså inte sina grånser för någon av dessa. Bra, eller hur. Det är hemska saken som händer i Syrien. Tur att grandländerna släpper in flyktingar oavsett hur många flyktingar som helst. Men pengar skulle behövas att göra flyktingarnas liv lite drägligare, dom flesta flyktingar lever där i flyktingslägren i mycket fattiga omständigheter.
Yle

Skrivet av zeiah, 2012-07-24

Visa hela (0 kommentarer)

Småregnet strilar ner, som sammet landar regnet i ansiktet, tyst och smekande. Svalt, behagligt svalt ute. Efter all solsken, hetta och svettande, känns det härligt med svalare väder, lite småregn och en svalkande vind.

Njuter till 100% av vädret. Svala luften känns som sammet mot hyn, precis som småregnet känns som sammet. Njut av svalheten, snart blir det väl hetta igen, då hinner du svettas och grillas i solskenet. Nu måste man gilla småregnet och det svala luften. Njut, lev, ät, promenera och må bra ;) Norden har varierande väder, bra så.

Skrivet av zeiah, 2012-07-23

Visa hela (0 kommentarer)

Många skadas årligen i åskvädret i Sverige. Är det så att alla har ingen "respekt" för åska? Själv är jag jätte rädd för åskan. Vill helst inte gå ut när der åskar. Inne tycker jag det är ett fantastiskt skådespel när det åskar, blixtar och mullrar och ösregnar. Mysigt vara inne då och se detta åväder genom fönstret.

Men att gå ut i åskväder, nej nej, det skall man inte göra, så brottom får man inte ha. Vänta ut åskvädret och gå ut sedan. Tänk på din säkerhet, ha inte brottom, respektera åskväder.
svt

Skrivet av zeiah, 2012-07-22

Visa hela (0 kommentarer)

Vilken underbar morgon det är. Soligt, stilla, så vackert, harmoniskt, lugnt. Rena rama nöjen att sitta vid fönstret och njuta av solen och den friska luften. Tankarna mal i hjärnan, lugna tankar, tankarna flyter hit och dit, känslan av ro infinner sig. Känner mig lugn och harmoniskt. Ingenting tycks fattas mig. Nöjd, jag är nöjd. Positiv känsla, finns ingenting bättre än att känna sig positiv...njuta av stunden...

Skrivet av zeiah, 2012-07-22

Visa hela (0 kommentarer)

Dagen är varm, svettig, solig och härlig, allt på en gång. En underbar dag. En underbar sommardag, Söndag. Solen skiner, fåglarna kvittrar, skatorna skrattar. En liten vind smeker trädens alla grenar och löv. Löven prasslar i vindens lätta smekningar. Dagen börjar vara slut snart. Kvällen kommer, en varm härlig kväll.

Skrivet av zeiah, 2012-07-21

Visa hela (0 kommentarer)