En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
zicco

ThatMic.blogg.se

OBS! har bytt blogg till ThatMic.blogg.se så gå gärna in där om ni vill kolla in min blogg ")

i onsdags var jag på ungdomsgården i hemse! det var så jäkla kul. jag var där med mina 2 andra kompisar. det finns inte så jätte mycket att göra där men iaf så spelade i biljard i typ 3 timmar! det som var roligast var nog att vi träffade några kompisar från våran föra klass. för det e så att vi har splitras til 2 olika skolor:( men iaf. till baka til biljarden, efter att typ ha spelat i 1 ½ timme så komm en ledare och började att spela med oss. men efter ett tag kom vi på att vi rent ut sagt SÖG! efter den händelsen så kom 2 killar i hemse skolan o började spela med oss. men vi fuskade fett mycket och använde inte ens kön (asså den som man spelar med) utan slog i bollen med händerna xDsen så hade vi en jätte intressant komversation om det var ett badkar. bubbelpool eller en toalett som låg inne på toaleten men det var så klart ett badkarXD okej det där var kanske ganska onödig fakta men kul va det. sen så gick vi till ica och köpte godis. men när vi skulle gå til...

Skrivet av zicco, 2009-03-25

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har det varit en så här almänt tråkig da då det inte händer nånting!
min mobil ringde klockan 06:40 i morrse jag tryckte på snoze och somnade snabbt om :)
sen efter 10 min ringde den igen jag tryckte på snoze osv. tills klockan 07:00 då jag insåg att jag måste gå upp. så jag tog på mig kläderna och gick halv sovande ner för trappan. jag åt en ordentlig frukost för det är ju trots allt dagens viktigaste mål. sen gick jag upp för trappan fast inte lika trött längre, och in på badrummt där min stora syster stod och sig iordning jag stod och betraktade henne i ca 5 till hon gick då var det min tor att ha badrummet, moahahahaha!
när jag lagt min fina make up så gick jag ner för trappan nästan inte ett dug trött, på med yter kläderna och gick mina vanliga 100 meter till busskuren. bussen komm ca 07:55 istället för 07:50 som den borde ha gjort. Väl på den 5 min försenade bussen satte jag mej brevid en av mina kompisar med hopp om att få prata om lite onödigheter...

Skrivet av zicco, 2009-03-16

Visa hela (3 kommentarer)

för ungefär 1 och en halv månad så fyllde en av mina bästa vänner Ellen 13år. så jag och min andra bästis unni en ha en överasknings fest för henne. vi hade köpt ballonger bakat tårta och skaffat presenter. men samma dag som vi skulle ha festen så ringer hon och säger att hon är sjuk!! vad skulle vi göra nu allt var ju klart! men då komm vi på världens smartigaste id'e. om inte hon kunde komma till festen skulle festen komma till henne! så vi tog våra ballonger och tårtan och sen så åkte vi hem till Ellen. hennes min när vi kom in genom dörren var oslagbar. när vi ätit av tårtan och pratat av oss så gick vi ner i Ellens musik rumm. jag ställde mig vid synten och började spela. ellen satte sig vid trummorna, och unni kopplade in elgittaren i högtalaren och sen var vi igång. det lät nog inte så vackert kan jag lova men kul hade vi!

Skrivet av zicco, 2009-03-15

Visa hela (0 kommentarer)

I fredags på hemkunskapen i skolan så skulle våran grupp göra shusi! Jag tyckte det skulle bli jätte kul för jag har alltid velat smaka shusi. Men det skall jag säga det smakade ...BLÄ!
Vi skulle göra några konstiga shusi rullar så jag och min bästis började att ta itu med den rå fisken!!!
I shusin nr. 1 var det följande: Lax, Avokado, Ingerfära, Fett klibbigt ris, Så himmla mycket Vassabi att det kändes som det skulle bränna håll på tungan när man åt det ( vassabi är en jätte stark grön gega smet typ det är bland det starkaste du kan äta i japan) och sisst men inte minst så skulle vi rulla inte allt det här i SjöGräs!!!!!!!!!!!!! och det säger jag er jag skall aldrig mera äta SHUSI!......som jag har gjort i alla fall xD

Skrivet av zicco, 2009-03-15

Visa hela (0 kommentarer)

Som ni kanske har sett så har jag en lite bild uppe i högra hörnet . det är en bild på mina 2 bästa kompisar. bättre vänner finns inte! vi kan ha våra gräll ibland men ibland så kan vi skratta så mycket tills vi ligger duddelvikta i en hög på golvet! och en gång var vi ensamma hemma hos en av mina kompisar och jag vet inte varför vi började men det slutade med att vi satt och gap skrek i hennes vardagsrumm, vi skrek och skrek och skrek, så gissa om vi hade ont i halsen nästa dag eller? okej det där kanske inte låter ett dug kul men ni som har riktigt bra vänner ni vet att när man har sånna där härliga stunder med sina kompisar så går det inte att beskriva med ord vilken härlig mag-känsla man får när man har riktigt riktigt kul med dom man älskar över allt annat på jorden!!

<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<EU I MY HEART<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Skrivet av zicco, 2009-03-15

Visa hela (3 kommentarer)

Asså Chris Angel! jag äter Chris Angel, jag sover Chris Angel jag andas Chris Angel, jag Lever bara för CHRIS ANGEL!!! han e så J&Auml;KLA GRYMM! för er som inte vet vem det är så tycker jag verkligen att ni skall ta och söka på Chris Angel på youtube.com så ni kan se hur fantastisk ha är!!! han e bara världens bästa Trollkarl. han e lixom Spooki,grymm och fett cool på samma gång!!!!!!! en del av han trick e väldigt extrema kan man säga, jag menar det är ju inte alla som låter någon köra över dina ben med en BULLDOSER medan du ligger på en matta med glass skärvor och efter det bara gå där i från!!! fattar ni vad jag menar? han e helt Otrolig!!!!!!!

CHRIS ANGEL I <3 U <3!<3!<3!<3!<3!

Skrivet av zicco, 2009-03-15

Visa hela (0 kommentarer)

Dagen började bra. jag gick upp vid 09:00 och gick ner och åt en jätte god frukost: fralla med smällt ost och o'boy. när jag satte på tv:n så gick ett av mina favorit program " The Tyra Banks Show". när jag var klar med frukosten så tittade jag på termometern och den vissade inget mindre än 6,7 Grader jag blev så glad att jag tog på mig fotbollskorna, tog min boll under armen och traskade utt på gården och sparkede lite boll! men efter ca 30 min så kände jag att det började bli lite kallt om min öron så jag skynddade mig in och hamnade framför datan och började skriva :) jag skulle igentligen ha varit på ffotbollsträning idag, men killen jag skulle åka med var tydligen i S&Auml;LEN av alla ställen! så nu sitter jag här för mina föreldrar inte orkar skjutsa mej. men det kan vara ganska skönt att vara hemma för det tar typ 1 timme att åka till träningen så ORKA det varje söndag!

Skrivet av zicco, 2009-03-15

Visa hela (3 kommentarer)